Bioskop Cinestar u Zrenjaninu ima četri bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 495 sedećih mesta .Sale su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom gledaocima osigurava pravi užitak za ljubitelje filmova osim redovnog platna za gledanje ima i 3D avaqnturu .Bioskop pokazuje 150 filmova godišnje zato je drugi po redu sa pet zvezdica bioskop .Izuzetna pažnja posvecena je osobama sa posebnim potrebama kojima je liftom olakšan pristup salama .

Prodajom časopisa “Lice u lice” sa našim džeparcem organizujemo razna dešavanja od humanitarnih i naših potrepsina u boravak pa do odlaska u bioskop Cinestar .Kad smo ranije išli u bioskop gledali smo Ruznice I Ledeno doba. Posle male pauze dogovorili smo se drugari i ja da zaradu od ovog broja časopisa iskoristimo da se opet počastimo bioskopom. Predlozili smo nasim radnim tarapeutima I oni su se složili .

Putovali smo za Zrenjanin u bioskop gladali smo film “Tom i dzeri” film je bio odlican smesan.

Dok smo gledali film jeli smo kokice i pili sok, kad se završio nagradili smo velikim aplauzom. Kad smo izašli iz sale otišli smo na sladoled I pričali o utiscima I vratili se kuci srecni i zadovoljni, opet cemo tako sebe počastiti.

Preporučujemo svima da odu u bioskop Cinestar I uživaju ko što smo mi .

Svetlana Kalinov